Talomallit | Katso Kreivitalon Kaunis, Moderni Talomallisto
Talotehdas Kreivitalo Oy

Kauniit talomallit

Kreivitalon kauniit ja

Modernit talomallit

Kaunis, juhlaan sopiva ja arjessa toimiva. Näillä periaatteilla on Kreivitalon jokainen talomalli suunniteltu. Mallistomme muodostuu kolmesta tyylisuunnasta eli meiltä löydät modernit talomallit, perinnetalomallit ja klassiset talomallit.

Monet talomalleistamme on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan siten, että ne ovat toteutettavissa kaikilla kolmella tyylisuunnalla. Mikä parasta, mallistomme on muokattava. Tutustu siis tarjolla oleviin valmiisiin pohjaratkaisuihin ja löydä tarpeitasi parhaiten vastaava. Voimme tehdä siihen toivomiasi muutoksia. Näin saat takuuvarmasti juuri sinun haaveitasi vastaavan uuden kodin.

Kaikki Kreivitalon talomallit voimme toimittaa neljällä eri valmiusasteella, jotka ovat Muuttovalmis, Sisustusvalmis, Vesikattovalmis ja Elementtivalmis toimitus.

TalomallitTalomallistomme

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Erilaiset omakotitalomallit omaa elämääsi varten


Kreivitalon omakotitalomallisto on laaja ja se sisältää takuulla sopivat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin, makumieltymyksiin ja rakennusympäristöihin. Moni asia vaikuttaa valitsemaasi talomalliin. Esimerkiksi rakennuspaikka vaikuttaa suuresti siihen, millainen talomalli sinun kannattaa valita.

Kreivitalon moderni talomallisto sopii hyvin tiiviiseen kaupunkirakentamiseen, kun taas perinnetalomallimme istuvat luontevammin hiukan avarampaan ympäristöön ja väljemmin toteutettuun rakennuskaavaan. Klassinen valikoimamme taas on lupauksensa mukaisesti ajaton ja aina viehättävä.


Moderni talomallistomme sisältää sellaiset talomallit kuten Helga ja Kelo. Perinnetalomallistoa edustavat Antti, Hermanni, Hertta ja Kaarle. Klassisen tyylin lipunkantajiamme ovat New England ja Nordland.

Kreivitalon kauniit ja modernit talomallit - Iso-Antti
Kreivitalon kauniit ja modernit talomallit - Iso-Antti
Kreivitalon kauniit ja modernit talomallit - Nordland
Kreivitalon kauniit ja modernit talomallit - Nordland


Uutta kotia suunnitellessa tärkeimpiä huomioitavia asioita ovat kuitenkin oman perheen haaveet ja käytännön tarpeet. Perheen koko ja harrastukset on syytä tarkasti huomioida omaa talomallia valitessa. Ja siksi Kreivitalon mallisto sisältääkin kattavan valikoiman erikokoisia pohjaratkaisuja. Pienet talomallit ovat varsinkin kaupunkirakentamisessa suosittuja. Ne sopivat hyvin pienelle perheelle tai yksin asujalle. Suurimmat talomme on suunniteltu isoille perheille lemmikkeineen ja harrastuksineen.

Voimme luvata, että meiltä löytyy sinullekin monipuolinen, toiveidesi mukaan muotoutuva, kaunis, ekologinen, hengittävä, moderni talomallisto. Katso Kreivitalon talomallit ja ihastu!

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.