Kreivitalon Elementtivalmis On Elementtitalo Omatoimiselle
Talotehdas Kreivitalo Oy

Elementtivalmis
Kreivitalo

Tee se itse

Elementtivalmis talopaketti

Paukkuuko vasara naulan kantaan, soiko saha sulosävelin? Haluatko rakentaa kotisi itse? Jos vastasit kyllä, Kreivitalon Elementtivalmis toimitussisältö on sinulle sopiva valinta.

Kun valitset Kreivitalon Elementtivalmis-talopaketin, saat meiltä täydellisen elementtitoimituksen eli kaikki valitsemaasi talomalliin ja pohjaratkaisuun tarvittavat taloelementit ja laajan tarviketoimituksen.

Saatavilla olevat talomallit

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Toimivat ja laadukkaat taloelementit


Kreivitalon Elementtivalmiissa toimituksessa ikkunat on asennettu, mutta ulko-ovet toimitamme rakennuspaikalle irrallaan.

Sinun hankittavaksi jää talon perustus ja alapohja, ulkotilojen lattiat, sisätilojen lattia- katto- ja seinäpinnoitteet pohjustusmateriaaleineen, saunaosaston materiaalit, väliovet ja sisustuslistat, tulisija ja savuhormi, kiintokalusteet ja kodinkoneet, putki- ja sähkötyöt.

Lisäksi saat tehdä rakennustyöt itse tai järjestää ulkopuolisella työvoimalla työt niiltä osin, mitä et itse osaa tai ehdi. Lyhyesti sanottuna Elementtivalmis sopii erittäin omatoimiselle kotinsa rakentajalle ja asuntotuotantoa harjoittaville rakennusyrityksille.

Kreivitalo toimii yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Jos rakennusliike tarvitsee rakennuskohteeseensa laadukkaat taloelementit, voimme valmistaa ne ja tällöin teemme tarvittaessa myös suunnittelua.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.