Taloesittely | Katso Kreivi-talon Ajankohtaiset Taloesittelyt
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ajankohtaiset
taloesittelyt

Tule ja tutustu

Kreivitalon taloesittelyt

Haluatko nähdä, miltä näyttää valmis Kreivitalo? Katso missä ja milloin pidämme lähimmät Kreivitalon taloesittelyt. Tule ja tutustu!

Rakennusprojektin aloittaminen ja talopaketin ostaminen on iso päätös. Jos tuntuu, että päätöksen teon tueksi tarvitset valokuvien, pohjapiirrosten ja talomyyjämme asiantuntemuksen lisäksi vielä jotain todella konkreettista, niin mikäs sen parempi idea kuin käynti taloesittelyssä. Koe Kreivitalo omin silmin. Tältä sivulta löydät Kreivitalon ajankohtaiset talonäyttelyt.

Taloesittely voi olla täysin valmiissa talossa, jolloin kyseessä ei ole myyntikohde vaan talon omistajat jo todennäköisesti asuvat kodissaan. Järjestämme taloesittelyjä myös myytäviin kohteisiimme ja eri valmiusasteen talopaketeillemme kuten Muuttovalmiille. Kreivitalon taloesittelyyn voit tulla myös messuilla.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa.