Muuttovalmis talo | Valitse Kreivitalon Muuttovalmis Talopaketti
Talotehdas Kreivitalo Oy

Muuttovalmis Kreivitalo

Muuttovalmis talo

Kotiavaimet käteen

Eikö oma aikasi riitä rakennushankkeen toteuttamiseen. Silloin Kreivitalon Muuttovalmis-talopaketti on valintasi. Kreivitalon Muuttovalmis talo on todella huoleton vaihtoehto. Sinulle se on uusi koti yhdellä sopimuksella ja sovitulla viikolla toimitettuna.

Kun sanomme muuttovalmis koti, me todella tarkoitamme sitä. Kreivitalon Muuttovalmis-talopaketti on ulkopuolelta täysin valmis ja sisältä toiveidesi mukaan jopa sisustussuunnittelijan tekemää sisustusta myöten. Olisi melkein helpointa luetella ne asiat, joita Kreivitalon Muuttovalmis ei sisällä, mutta kätevintä on, jos katsot talopakettiemme toimitussisällöt itse.

Saatavilla olevat talomallit

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Muuttovalmis ja muunneltava


Kreivitalosta tekee toimivan ja viihtyisän kodin juuri se, että se on sinulle tehty. Käytännössä kaikki Kreivitalon talomallit ovat muunneltavia toiveidesi mukaan ja kodin toimituslaajuus räätälöidään yksilöllisesti sinulle yhdessä talomyyjämme kanssa. Kreivitalossa saat aina itse vaikuttaa tulevan kotisi pohjaratkaisuun ja toimitussisältöön.

Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo

Kreivitalon Muuttovalmis-talopaketti sisältää materiaalien puolesta lähes kaiken mitä uuteen kotiin tarvitset. Kreivitalo myös palvelee, sillä me huolehdimme aikatauluista, projektinhallinnasta ja tietysti tärkeimmästä eli rakennustyöstä.

Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että tontti on kunnossa rakentamista varten. Pääpiirteittäin se tarkoittaa perustussuunnittelua, tontin raivausta, LVIS-liittymien hankintaa ja rakennusvalvonnan järjestämistä.

Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo


Muuttovalmis on ulkoa valmis ja sisältä kaunis. Tarvittaessa Kreivitalon sisustussuunnittelija voi antaa uuteen kotiisi sisustusideoita, jos haluat itse vaikuttaa tuotevalintoihin. Mutta voimme toteuttaa kotisi sisustuksen ja tuotevalinnat myös niin, että sisustussuunnittelija tekee kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee ainoastaan kertoa itseäsi miellyttävä sisustustyyli ja värimaailma.

Kreivitalon muuttovalmis talo on takuuvarmasti kaunis koti avaimet käteen -toimituksella.


Muuttovalmis talo hinta kohdallaan


Kiinnostaako Muuttovalmis-talopakettimme hinta? Eri talomalien ja pohjaratkaisujen vertailu suoraan keskenään ei ole täysin mielekästä, sillä hintaan vaikuttaa suuresti esimerkiksi talon pinta-ala, terassien ja katosten määrä, ulkonäöllinen tyyli ja kerrosmäärä.

Helpointa hintavertailu on siten, että valitset ensin oikeanlaisen, itsellesi ja perheellesi sopivan talomallin ja pohjaratkaisun. Kreivitalo tarjoaa sinulle selkeän ja laajan mahdollisuuden vertailla eri talomallien hinnat.

Kreivitalo tarjoaa kaikkiin talomalleihinsa neljä erilaista valmiusastetta: Muuttovalmis, Sisustusvalmis, Vesikattovalmis ja Elementtivalmis. Tarkat toimitussisällöt voit tarkistaa näppärästi vertailu-sivullamme.

Jokaisen yksittäisen talon omalla tuotesivulla on selkeästi esitetty alkaen hinta kyseisen talon kaikille neljälle eri valmiusasteelle ja maantieteellisen toimitusalueen mukaan.

Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo
Kreivitalon muuttovalmis talo


Koska jokaiseen kotiin on tarjolla monia muokattavia pohjaratkaisuja, iso valikoima erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja palveluita, jokaisen kodin toimituslaajuus ja lopullinen hinta räätälöidään aina yksilöllisesti talomyyjämme kanssa. Mutta selkeän, vertailua helpottavan hintatiedon näet jokaisen pohjaratkaisun omalta tuotesivulta.

Etsi siis helposti juuri sinulle paras muuttovalmis talopaketti ja ota sen jälkeen reippaasti yhteyttä talomyyjäämme!

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.