Talopaketit | Valitse Kreivitalon Omakotitalo Paketti
Talotehdas Kreivitalo Oy

Kreivitalon talopaketit

Sopivan valmis

Talopaketti tarpeen mukaan

Pysyvätkö työkalut kädessä? Ja rakennusprojektiinkin löytyy aikaa ja tahtoa? Siinä tapauksessa Kreivitalon talopaketti on paras ratkaisu sinulle.

Toimitamme omakotitalopaketit eri valmiusasteilla sen mukaan, mikä parhaiten sopii sinun tarpeisiisi. Kreivitalosta tekee toimivan ja viihtyisän kodin juuri se, että se on sinulle tehty. Talopakettisi pohjaratkaisu ja toimitussisältö räätälöidään aina yksilöllisesti sinulle yhdessä talomyyjämme kanssa.

Valintaasi helpottamaan olemme laatineet perusvaihtoehdoiksi neljä eri valmiusastetta. Valmistalojamme ovat Muuttovalmis ja Sisustusvalmis. Talopaketit toimitamme valmiusasteilla Vesikattovalmis ja Elementtivalmis.

Saatavilla olevat talomallit

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Paras talopaketti juuri sinulle


Jos haluat antaa oman työpanoksesi unelmiesi kodin rakentamiseen, voimme yhdessä valita sinulle sopivan talomallin, tarvittaessa muunneltavan pohjaratkaisun ja talopaketin valmiusasteen taitojesi ja rakentamiseen käytettävissä olevan ajan mukaan.

Kreivitalon Elementtivalmis talopaketti sisältää toimitettuna kaikki tarvittavat taloelementit eli ulkoseinäelementit, kattoelementit, ulko-ovet ja ikkunat ja väliseinät. Lisäksi pakettiin kuuluu esimerkiksi rungon, eristysten, tuulensuojalevyjen, ja ulkoverhouksen asennus.Kreivitalon Vesikattovalmis on Elementtivalmista asteen pitemmälle valmis talopaketti. Se sisältää Elementtivalmiin toimituksen lisäksi muun muassa perustuksen teon, sisäpuolen erikoiskovien kipsilevyjen asennuksen ja aluskatteiden, ruoteiden ja perikatteiden asennuksen sekä yläpohjan lämpöeristyksen asennuksen, jotta kotisi seisoo turvallisesti perustuksillaan ja työt jatkuvat mukavasti säältä suojassa.

Voit rakentaa uutta kotiasi itse juuri niin paljon kuin haluat. Juttele lisää talomyyjämme kanssa ja löydä paras talopaketti juuri sinulle.

Talopaketin hinta


Talopaketin hinta vaihtelee luonnollisesti valmiusasteen mukaan. Eri talomalleja eri toimitussisällöillä on vaikea verrata suoraan keskenään pelkän hinnan perusteella. Talopakettien hintaan vaikuttaa suuresti esimerkiksi talon pinta-ala, terassien ja katosten määrä, ulkonäöllinen tyyli sekä se kuinka monta kerrosta talossa on.

Valitse siis ensin itsellesi parhaiten sopiva talomalli, pohjaratkaisu ja talopaketin valmiusaste. Jokaiselle Kreivitalon valmiusasteelle löydät tarkan toimitussisällön, jonka avulla voit nähdä mitä valitsemasi talopaketti pitää sisällään. Selkeän, toimitussisällön ja toimitusalueen perusteella eritellyn, vertailua helpottavan hintatiedon näet jokaisen pohjaratkaisun omalta tuotesivulta.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä talomyyjäämme!

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.