Sisustusvalmis Talo On Viittä Vaille Valmis | Valitse Kreivitalo
Talotehdas Kreivitalo Oy

Sisustusvalmis Kreivitalo

Viittä vaille valmis

Sisustusvalmis talo

Haluatko suunnitella ja toteuttaa kotisi sisustuksen itse? Vaikka aika ei riitä koko rakennusprojektin läpiviemiseen? Silloin Kreivitalon Sisustusvalmis on oikea valinta sinulle. Kreivitalon Sisustusvalmis talo on viittä vaille valmis.

Sisustusta vaille valmis omakotitalopakettimme on ulkopuolelta täysin valmis. Talon sisäpuolella on lattia valettu, yläpohja eristetty ja seinät levytetty erikoiskovalla kipsilevyllä. Putki- ja sähkötyöt on tehty ja lattialämmitys kytketty jo päälle, kun sinun on aika aloittaa oma työosuutesi. Tarkempi toimitussisältö on esitelty kätevästi täällä.

Saatavilla olevat talomallit

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Miksi valintasi on Sisustusvalmis?


Kreivitalon Sisustusvalmis talopaketti antaa sinulle mahdollisuuden valita ja asentaa sisustus ja kalusteet itse. Sisustusvalmiin talopaketin toimitushinta on Muuttovalmista pakettia edullisempi. Voit säästää selvää rahaa tekemällä osan töistä itse, vaikka raskaammat rakennustyöt jäävätkin Kreivitalon ammattilaisten harteille. Sinun osuutesi on keskittyä sisäpintojen viimeistelyyn, kuten tapetointiin, maalaamiseen ja laatoitukseen sekä materiaali- ja kalustehankintoihin.Jos niin toivot, Sisustusvalmis talopaketti voi sisältää myös sisustusmateriaalit irtotoimituksena. Kun valitset sisustusmateriaalit irrallaan toimitettuna, vältyt työläältä materiaalilaskennalta ja tuotteet toimitetaan sopivina kokonaisuuksina oikeaan aikaan. Kauttamme saat myös keittiö- ja muut kalusteet.

Kysy Sisustusvalmis toimituksen hinta talomyyjältämme


Kreivitalo palvelee. Kodistasi tekee toimivan ja viihtyisän juuri se, että se on sinulle tehty. Tarjoamme kaikki talomallimme muokattavina ja ison valikoiman erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja palveluita. Siksi jokaisen kodin toimituslaajuus ja lopullinen hinta räätälöidään aina yksilöllisesti talomyyjämme kanssa.
Vertailuasi helpottavan hintatiedon näet jokaisen pohjaratkaisun omalta tuotesivulta, jonne olemme selkeäsi eritelleet eri valmiusasteiden alkaen hinnat maantieteellisen toimituspaikan perusteella.

Viittä vaille valmis talo on ihan pian kaunis koti. Anna meidän tehdä kaikki muu valmiiksi, sinun tehtäväsi on vain toteuttaa sisustusunelmasi. Ota yhteyttä talomyyjäämme!

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.