Valmistalot | Kreivitalon Valmistalopaketti Valmistuu Ajallaan
Talotehdas Kreivitalo Oy

Kreivitalon valmistalot

Modernia asumista

Kauniit valmistalot

Onko tontti jo varattu ja haaveissa ikioma, uusi omakotitalo? Kreivitalon kauniit, laadukkaat, hengittävät ja ekologiset valmistalot ovat taatusti toimiva ratkaisu rakennusprojektin toteuttamiseen.

Kun valintasi on Kreivitalon valmistalopaketti, voit luottaa siihen että uusi kotisi valmistuu budjetissa, ajallaan ja jokainen kotiintulosi on sen jälkeen hyvä ja lämmin.

Kreivitalon valmistalopaketit voidaan toimittaa sinulle kahdella valmiusasteella, jotka ovat Muuttovalmis tai Sisustusvalmis. Omatoimisempaa rakentamista varten voimme toimittaa talopaketit myös valmiusasteilla Vesikattovalmis ja Elementtivalmis. Halutessasi voit kätevästi vertailla eri talopakettiemme toimitussisältöjä.

Saatavilla olevat talomallit

 • Nordland

  Nordland

  Nordland on saanut nopeasti ihailijoita ympärilleen ja sen ovat valinneet jo useat asiakkaamme unelmakodikseen. Nordlandista löytyy kolme kaunista versiota.

  Lue lisää
 • New England

  New England

  New England on raikas tuulahdus uudelta mantereelta, missä uudisasukkaat rakensivat viihtyisiä ja kauniita taloja helpottamaan koti-ikävää.

  Lue lisää
 • Helga

  Helga

  Helgan kauneus huokuu modernia kaupunkilaishenkeä, mutta se sopii rauhallisella tyylillä hyvin myös maaseutuympäristöön. Helgan hillitty olemus sulautuu ympäristöön.

  Lue lisää
 • Hermanni

  Hermanni

  Hermanni on Kreivitalon todellinen kestosuosikki, joka löytää ihailijansa vuodesta toiseen. Hermannin kaunis ja perinteikäs ulkokuori kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut.

  Lue lisää
 • Antti

  Antti

  Antit ovat yksi Kreivitalon suosituimpia talomalleja jo usean vuoden ajalta. Antti tuo kauniisti esiin suomalaisen perinnerakentamisen parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Kaarle

  Kaarle

  Kaarle on mansardikattoinen komistus, joka kääntää ihailevat katseet puoleensa. Se tarjoaa yksi ja puoli-kerroksisen kodin mielenkiintoiset ja toimivat tilat.

  Lue lisää
 • Hertta

  Hertta

  Hertta on nimensä mukaisesti herttainen ja viehättävä koti, joka tarjoaa järkevällä toteutuksellaan tekemisen ja asumisen helppoutta.

  Lue lisää
 • Kelo

  Kelo

  Maalaismaisemaan luotu, pelkistetyn kaunis koti. Selkeät linjat tuovat muunneltavuutta ja kustannustehokkuutta.

  Lue lisää
 • Tuohi

  Tuohi

  Tuohi-mallisto edustaa uutta suunnitteluamme, jossa lähtökohtana on raikas, moderni ja nykypäiväinen julkisivu.

  Lue lisää
 • Koskela

  Koskela

  Käytännöllisessä ja toimivassa Koskelassa on häivähdys rintamamiestalo tyyliä

  Lue lisää
 • Piharakennukset

  Piharakennukset

  Kreivitalolta löydät myös näppärät, valmiit piharakennukset. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva piharakennus joka tontille.

  Lue lisää

Mikä on paras valmistalo juuri sinulle?


Jos toiveenasi on valmis talopaketti, koska haluat esimerkiksi säästää aikaa tai sinulla ei ole aiempaa rakentamiskokemusta, Kreivitalon Muuttovalmis tai Sisustusvalmis on oikea valinta.

Kreivitalon kauniit valmistalot
Kreivitalon kauniit valmistalot

Kreivitalon Muuttovalmis on todella huoleton vaihtoehto – koti yhdellä sopimuksella ja toimitus sovitulla viikolla. Apunasi on myös sisustussuunnittelija joko antamassa ideoita tai jopa sisustamassa puolestasi. Sellainen on mielestämme aito valmistalo avaimet käteen -toimituksella.

Kreivitalon Sisustusvalmis on sopiva valinta silloin, kun haluat itse suunnitella ja toteuttaa kotisi sisustuksen. Sisustusvalmis talopaketti on ulkopuolelta täysin valmis ja talon sisäpuolella on muun muassa lattia valettu, yläpohja eristetty ja seinät levytetty erikoiskovalla kipsilevyllä. Koti, joka odottaa vain sinua viimeistelijäksi ja oman visiosi toteuttajaksi.

Kreivitalon kauniit valmistalot
Kreivitalon kauniit valmistalot
Kreivitalon kauniit valmistalot
Kreivitalon kauniit valmistalot


Kreivitalo tekee laadukkaat valmistalot


Mielestämme toimiva, laadukas ja moderni valmistalo syntyy laadukkaista materiaaleista, korkealla ammattitaidolla ja luotettavan yrityksen tekemänä.

Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Toimituslaajuus tai valitsemasi valmistalon koko ei vaikuta materiaalien laatuun. Voit olla varma, että kotisi on rakennettu oikein, oikeasta puusta ja markkinoiden parhaista materiaaleista.

Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot syntyvät ammattilaisten käsissä, tarkalla laadunvalvonnalla ja huolellisella projektijohtamisella.

Kreivitalo on turvallinen valinta myös siksi, että yrityksemme talous on kunnossa. Siksi sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Luotettavuudestamme on takeena Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat Platina -luottoluokitus.

Kreivi-talon valmistalopaketti valmistuu budjetissa, ajallaan ja muuttaa haaveet valmiiksi kodiksi. Jokaisen yksittäisen valmistalopaketin hinta löytyy kyseisen pohjaratkaisun omalta sivulta ja voit myös vertailla eri toimitussisältöjen hintoja. Katso Kreivi-talon kauniit, muunneltavat valmistalot ja ihastu uuteen kotiisi!

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.