Ekologinen & Hengittävä Talo | Valitse Energiatehokas Kreivitalo
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ekologinen, energiatehokas ja hengittävä

Ekologinen ja hengittävä

Energiatehokas talo

Kreivitalo tarjoaa hyvän kodin, jossa sinun ja perheesi on hyvä elää ja hengittää. Valitsetpa millaisen talomallin tahansa, Kreivitalo on aina lämmin ja laadukas valinta.

Kreivitalo on myös tunnettu talojensa ekologisuudesta ja hengittävyydestä. Mutta me emme ole tyytyneet siihen. Tinkimätön tahtomme ekologisten ja kauniiden kotien rakentamiseen on vain voimistunut.

Haluatko tietää tarkemmin, miten olemme huomioineet talon seinärakenteiden suunnittelussa ilmastonmuutoksen, kestävyyden, energiatehokkuuden ja hengittävyyden?

Lue lisää kestävistä ja turvallisista seinärakenteistamme täältä!

Ekologinen talo puupohjaisilla rakennusmateriaaleilla


Käytämme ekologisissa ja hengittävissä taloissamme lämmöneristävyydeltään parhaimpia ekologisia eristeitä ja laadukkaimpia puupohjaisia rakennusmateriaaleja.

Käyttämämme puupohjaiset, korkealaatuiset ja ekologiset Hunton-tuotteet täyttävät tekniset vaatimukset, varastoivat lämpöä ja antavat talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihtelua luonnon omalla menetelmällä.

Käytämme talojen rakentamisessa harkiten puuta, jotta toimintamme on mahdollisimman ekologista. Käyttämällä järkevästi puuta rakentamisessa, talon rakenteet kestävät ja toimivat vuosikymmenien ajan. Samalla säästämme arvokasta metsää. Tämä vaatii Kreivitalolta asiantuntemusta ja kokemusta.

Laadukkailla rakennusmateriaaleilla ja korkealla ammattitaidolla lopputuloksena on mahdollisimman ekologinen ja hengittävä koti, jossa kodin lämmityskustannukset ovat mahdollisimman pienet.

Haluatko tietää vielä tarkemmin, miten olemme huomioineet talon seinärakenteiden suunnittelussa ilmastonmuutoksen, kestävyyden, energiatehokkuuden ja hengittävyyden? Jos haluat lukea tarkemmin kestävistä ja turvallisista seinärakenteistamme, lue lisää täältä.

Ota yhteyttä talomyyjäämme, jos haluat tietää lisää ekologisesta ja hengittävästä Kreivitalosta.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.