Talotehdas Kreivitalo Oy

Ekologinen,
energiatehokas
ja hengittävä

Ekologinen ja hengittävä

Energiatehokas talo

Kreivitalo tarjoaa kaksi tapaa rakentaa hyvä ja ekologinen talo, jossa sinun ja perheesi on hyvä elää ja hengittää.

Energiatehokas vai hengittävä? Kumpi näistä on sinun valintasi?

Halutessasi voit valita Kreivitaloosi energiatehokkaan rakenteen tai hengittävän rakenteen. kumpikin rakenne on ekologinen omalla tavallaan. Valitsetpa kumman rakenteen tahansa Kreivitalo on aina lämmin, laadukas ja ekologinen valinta.

Kreivitalo on aina tunnettu paitsi kauniista taloistaan, myös todistetusti energiaa säästävistä seinärakenteistaan ja eristeratkaisuistaan. Mutta me emme ole tyytyneet siihen. Tinkimätön tahtomme laadukkaiden ja kauniiden kotien rakentamiseen on vain voimistunut. Tänä päivänä Kreivitalo tarjoaa nykyaikaiset, energiatehokkaat ja turvalliset ratkaisut toteuttaa viihtyisä matalaenergia-koti.

Energiatehokas


Energiatehokkaassa ulkoseinässä käytämme markkinoiden tehokkaimpia eristeitä, joilla on mahdollisimman hyvä lämmöneristyskyky ja parhaat asennettavuusominaisuudet. Energiatehokas seinäratkaisumme on samalla myös ekologinen ratkaisu.

Kun käytämme lämmöneristävyydeltään parhaita eristeitä, jotka asettuvat jämäkästi seinän runkorakenteeseen, on lopputulos mahdollisimman energiatehokas ja kodin lämmityskustannukset mahdollisimman pienet. Energiatehokkaan rakenteemme u-arvo on 0,14 (W/m2 K) Se on selkeästi parempi, kuin tämänhetkinen suositus. Energiatehokas on sisäpinnaltaan erittäin tiivis. Se ei päästä sisäilman kosteutta rakenteisiin.

Energiatehokkaassa ulkoseinässä käytämme eristeenä Paroc-vuorivillaa. Se asennetaan kantavan rungon sisään. Paroc-vuorivilla on erittäin jämäkkä ja helposti asennettava tuote, joka täyttää rakenteen hyvin ja turvallisesti. Rungon sisäpuolelle asennetaan Kingspan-polyuretaanilevy. Polyuretaanilevy on eristeistä tehokkain ja sen alumiinipinta antaa rakenteelle parhaan mahdollisen höyryntiiviyden. Kun ulkoseinien sähköistys tehdään vielä höyrynsulkua rikkomatta, on tiiveys myös käytännössä taattu.

Energiatehokas seinärakenne on tutkitusti turvallinen ja käytännössä toimivaksi todettu. Siinä käytettävistä eristeistä on erittäin pitkä kokemus. Vuorivillan osalta yli 60 vuoden ja Polyuretaanieristeiden osalta yli 40 vuoden kokemus. Kun valitset Energiatehokas-seinän, voit olla varma, että rakenteet toimivat ja kotisi lämmityskustannukset on minimoitu.

Energiatehokas ulkoseinä on erittäin energiaa säästävä ja ekologinen. Siinä käytettävät materiaalit ovat myös kierrätettäviä.
Hengittävä


Hengittävä ulkoseinä rakennetaan kokonaan puupohjaisista tuotteista. Puukuitu antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihtelua luonnon omalla menetelmällä.

Hengittävyys on kykyä sitoa, siirtää ja luovuttaa kosteutta. Hengittävyys rakenteessa on kuivumiskykyä.

Hengittävässä ulkoseinässä käytettävä Ekovilla on hengittävä eristemateriaali, joka kykenee käsittelemään ja siirtämään vesihöyryä luonnollisella tavalla. Ekovilla-eriste koostuu puukuiduista, joilla on tämä kyky. Vaikka puukuidulla on suuri kosteuskapasiteetti, kosteus ei varastoidu kuituihin, vaan liikkuu suuntaan jossa kosteutta on vähemmän. Eristeen sisällä kosteus ei siten nouse normaalioloissa suuremmaksi kuin ulko- tai sisäilman kosteus. Näissä olosuhteissa Ekovilla toimii lämmöneristeenä aivan normaalisti.

Hengittävässä ulkoseinässä ei käytetä höyrynsulkumuovia, vaan Ekovilla X5 -ilmansulkupaperia. Seinän tuulensuojalevynä käytetään Tuulileijona-puukuitulevyä. Tuulileijona ja Ekovilla X5 ovat myös hengittäviä tuotteita, jotka mahdollistavat hengittävän ulkoseinän luonnollisen, hengittävän toimivuuden.

Hengittävällä ulkoseinällä on Suomessa pitkät perinteet. Se on tuttua jo hirsirakennuksista, ja sama puun hengittävyys saavutetaan myös puun kuituja hyödyntämällä, Ekovilla-eristeillä.

Hengittävä ulkoseinä rakennetaan kokonaan uusiutuvista luonnonvaroista. Se on luonnollinen ja turvallinen rakenne jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Ekovilla-eriste on erittäin ekologinen tuote. Sen valmistuksessa syntyneet päästöt ovat pieniä ja se sitoo puukuiduissa olevan hiilen koko käyttöiäkseen itseensä, pienentäen näin asumisen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

Ota yhteyttä talomyyjäämme, jos haluat tietää lisää ekologisesta ja hengittävästä Kreivitalosta.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa.