Ekologinen & Hengittävä Talo | Valitse Energiatehokas Kreivitalo
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ekologinen, energiatehokas ja hengittävä

Ekologinen ja hengittävä

Energiatehokas talo

Kreivitalo tarjoaa kaksi tapaa rakentaa hyvä ja ekologinen talo, jossa sinun ja perheesi on hyvä elää ja hengittää.

Energiatehokas vai hengittävä? Kumpi näistä on sinun valintasi?

Halutessasi voit valita Kreivitaloosi energiatehokkaan rakenteen tai hengittävän rakenteen. kumpikin rakenne on ekologinen omalla tavallaan. Valitsetpa kumman rakenteen tahansa Kreivitalo on aina lämmin, laadukas ja ekologinen valinta.

Kreivitalo on aina tunnettu paitsi kauniista taloistaan, myös todistetusti energiaa säästävistä seinärakenteistaan ja eristeratkaisuistaan. Mutta me emme ole tyytyneet siihen. Tinkimätön tahtomme laadukkaiden ja kauniiden kotien rakentamiseen on vain voimistunut. Tänä päivänä Kreivitalo tarjoaa nykyaikaiset, energiatehokkaat ja turvalliset ratkaisut toteuttaa viihtyisä matalaenergia-koti.

Energiatehokas


Energiatehokkaassa ulkoseinässä käytämme markkinoiden tehokkaimpia eristeitä, joilla on mahdollisimman hyvä lämmöneristyskyky ja parhaat asennettavuusominaisuudet. Energiatehokas seinäratkaisumme on samalla myös ekologinen ratkaisu.

Kun käytämme lämmöneristävyydeltään parhaita eristeitä, jotka asettuvat jämäkästi seinän runkorakenteeseen, on lopputulos mahdollisimman energiatehokas ja kodin lämmityskustannukset mahdollisimman pienet. Energiatehokkaan rakenteemme u-arvo on 0,14 (W/m2 K) Se on selkeästi parempi, kuin tämänhetkinen suositus. Energiatehokas on sisäpinnaltaan erittäin tiivis. Se ei päästä sisäilman kosteutta rakenteisiin.

Energiatehokkaassa ulkoseinässä käytämme eristeenä Knauf-mineraalivillaa. Se asennetaan kantavan rungon sisään. Knauf-mineraalivilla on erittäin jämäkkä ja helposti asennettava tuote, joka täyttää rakenteen hyvin ja turvallisesti. Knauf-mineraalivilla on luonnollinen, ruskea mineraalivillaeriste, joka on valmistettu käyttämällä ECOSE-tekniikkaa. Luonnollisesti kasvaneiden materiaalien väliin ei lisätä formaldehydipitoista sidosainetta, eikä keinotekoisia väriaineita.

Rungon sisäpintaan asennetaan alumiinipintainen polyuretaanilevy. Polyuretaanilevy on eristeistä tehokkain ja sen alumiinipinta antaa rakenteelle parhaan mahdollisen höyryntiiviyden. Kun ulkoseinien sähköistys tehdään vielä höyrynsulkua rikkomatta, on tiiveys myös käytännössä taattu. Polyuretaani eriste ei mätäne, homehdu eikä pilaannu. Se on hajutonta ja fysiologisesti haitatonta. Kemiallisesti polyuretaani on neutraalia.

Energiatehokas seinärakenne on tutkitusti turvallinen ja käytännössä toimivaksi todettu. Siinä käytettävistä eristeistä on erittäin pitkä kokemus. Molemmista tuotteista on useiden vuosikymmenten kokemus. Kun valitset Energiatehokas-seinän, voit olla varma, että rakenteet toimivat ja kotisi lämmityskustannukset on minimoitu.

Energiatehokas ulkoseinä on erittäin energiaa säästävä ja ekologinen. Kaikki seinässä käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä.

Hengittävä


Hengittävä ulkoseinä rakennetaan kokonaan puupohjaisista tuotteista. Puukuitu varastoi lämpöä ja antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihtelua luonnon omalla menetelmällä.

Hengittävä Hunton seinärakenne käsittää valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät tekniset vaatimukset sekä erikseen että kokonaisratkaisuina.

Hunton seinärakenne on ekologinen. Seinä rakennetaan yksinomaan puukuitutuotteista, jotka parantavat seinän kosteudensiirtoa ja kykyä pidättää kosteutta.

Hunton Seinärakenteessa käytetään Hunton Nativo Puukuitueristettä. Hunton eristeen lämmönvarastointikapasiteetti on erittäin hyvä, jonka ansiosta sisälämpötila pysyy tasaisena ulkolämpötilojen heilahdellessa.

Hunton seinän tuotteet ovat korkealaatuisia. Sekä kukin niistä erikseen että kokonaisratkaisu ovat saaneet Norjan rakennustutkimuskeskuksen (SINTEFF Byggforsk) teknisen hyväksynnän.

Hunton Nativo on Uusiutuva ja kierrätettävä materiaali. Siis erittäin ympäristöystävällinen eriste.

Hengittävä Hunton tuulensuojalevy on perusteellisesti testattu laatutuote. Levy on saanut sekä Norjan rakennustutkimuskeskuksen että Suomen VTT:n teknisen hyväksynnän.

Hunton tuulensuojalevy on valmistettu kierrätetystä puusta. Tuoteella on PEFC™-sertifikaatti.

Hunton tuulensuojalevy varastoi ja luovuttaa kosteutta (hygroskooppinen ominaisuus) ympäristön kosteustasapainon muuttuessa. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä ja se estää kosteuden tiivistymisen tuulensuojalevyn sisäpuolelle.

Huntonin tuulensuojalevyillä on hyvä lämmöneristyskyky. 12 mm tuulensuojalevyä vastaa miltei 10 mm:ä tavallista mineraalivillaa ja parantaa rakenteen U-arvoa

Kosteutta ohjaava HUNTON INTELLO PLUS on lasikuituverkolla vahvistettu höyrynsulku, jolla saadaan aikaan erittäin tehokkaasti hengittävä rakenne. Intello-höyrynsulku toimii tiiviinä kosteussulkuna talvella, mutta päästää kesällä kosteuden lävitseen sisätiloihin. Talvella Intello estää vesihöyryn liiallisen tunkeutumisen eristeeseen. Kesällä se puolestaan poistaa kosteutta eristeestä erittäin tehokkaasti.


Ota yhteyttä talomyyjäämme, jos haluat tietää lisää ekologisesta ja hengittävästä Kreivitalosta.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa.