Talotehdas Kreivitalo Oy

Ekologinen
ja hengittävä

Ekologinen ja hengittävä

Energiatehokas talo

Halutessasi voit valita Kreivitaloosi myös ekologisen rakenteen standardirakenteen sijasta, jolloin saat kotiisi luonnollisen lämmöneristeen ja kosteutta ohjaavan ilmansulun. Halutessasi Kreivitalosi on ekologinen ja hengittävä talo. Ja valitsetpa kumman rakenteen tahansa Kreivitalo on aina lämmin ja energiatehokas talo. Ovatko nämä mielestäsi niin tärkeitä asioita, että ne vaikuttavat uuden kotisi valintaan?

Kreivitalo on aina tunnettu paitsi kauniista taloistaan, myös todistetusti energiaa säästävistä seinärakenteistaan ja eristeratkaisuistaan. Mutta me emme ole tyytyneet siihen. Tinkimätön tahtomme laadukkaiden ja kauniiden kotien rakentamiseen on vain voimistunut. Tänä päivänä Kreivitalo tarjoaa nykyaikaiset, energiatehokkaat ja turvalliset ratkaisut toteuttaa viihtyisä matalaenergia-koti.

Ekologinen rakenne Kreivitaloosi


Nyt voit valita Kreivitalosi myös ekologisella rakenteella, jolloin saat kotiisi luonnollisen Ekovilla-lämmöneristeen ja kosteutta ohjaavan Ekovilla X5 -ilmansulun. Ekovilla-eristetty, hengittävä kotisi nousee tontillesi nopeasti.

Ekologisella rakenteella toteutetun Kreivitalon yläpohja lämmöneristetään Suomen suosituimmalla pientalojen yläpohjaeristeellä eli puhallettavalla Ekovillalla ja ulkoseinät eristetään ekologisella Ekovillalla. llmansulkuna on kosteutta ohjaava Ekovilla X5 -ilmansulkupaperi, jonka ansiosta Ekovilla-eristeen puukuidut voivat hengittää oikealla tavalla.

Hengittävä rakenne tasaa huoneilman kosteuden miellyttävälle tasolle ja parantaa asumisviihtyisyyttä ympäri vuoden. Hengittävä rakenne on myös energiatehokas. Kun lämmität talvella tai jäähdytät kesällä, hengittävä rakenne toimii oikein. Luonnollisesti hengittävänä materiaalina puu tuo aitoa viihtyisyyttä asumiseen.

Lämmin ja energiatehokas talo


Ekovilla tekee Kreivitalostasi lämpimän. Lämmin talo on muutakin kuin lämpöasteita. Talosi pitää olla lämmin oikealla tavalla. Ekovillan avulla toteutettu lämmin Kreivitalo tarkoittaa lämpimän asumisen ja elämisen kokonaisuutta. Energiatehokkuus on osa tätä kokonaisuutta.

Hengittävä talo


Talollasi on oma elämä aivan kuten sen asukkaillakin. Elääksemme meidän on hengitettävä. Ekovillassa käytetty puukuitu antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihteluita luonnon omalla menetelmällä. Hengittävä talo kertoo turvallisuudesta ja hyvästä olosta. Siksi eristevalinta on yksi rakentamisen tärkeimmistä päätöksistä. Kun valitset Kreivitalon ekologisen rakenteen, valitset Ekovillan suositun ja luotetun eristeen.

Ekologinen talo


Ekovillan lämmin tulee suoraan luonnosta. Kun Kreivitalosi eristetään metsän tuottamalla kierrätetyllä puukuidulla, talosi eriste sitoo siinä olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä. Puukuidun voi myös käyttää uudelleen eristeenä tai palauttaa sen takaisin luontoon. Siksi ekologisella rakenteella toteutettu Kreivitalo on ekologinen omakotitalo.

Ota yhteyttä talomyyjäämme, jos haluat tietää lisää ekologisesta ja hengittävästä Kreivitalosta.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa.