Talotehdas | Kreivitalo, Suomalainen Omakotitalojen Valmistaja
Talotehdas Kreivitalo Oy

Suomalainen talotehdas Kälviällä

Kreivitalon talotehdas valmistaa

Kauniit omakotitalot

Kreivitalo on perustettu vuonna 1994 ja talotehtaamme sijaitsee Kokkolassa, Kasikulman teollisuusalueella. Nykyaikaisissa tiloissamme kaikki materiaalit varastoidaan ja talot valmistetaan kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Sijaintimme valtatie kahdeksan varrella on erinomainen ja palvelee mainiosti elementtikuljetuksia ja muuta rahtiliikennettä.

Tinkimättömän tahdon talotehdas


Talovalmistajana selkeä visiomme on alusta asti ollut valmistaa laadukkaita ja kauniita omakotitaloja oman kotiseutumme rakentajille. Vaikka toimialueemme onkin huomattavasti laajentunut, on tinkimätön tahtomme laadukkaiden ja kauniiden kotien rakentamiseen vain voimistunut.

Kreivitalon vahva brändi ja hyvä maine laadukkaana ja luotettavana suomalaisena talotehtaana onkin viime vuosina vahvistunut ja tullut tunnetummaksi yhä laajemmalla alueella. Kaunis talomallistomme on huomattu ja se on päässyt hyvin esille alueemme uusilla omakotitaloalueilla ja ympäri hienoa maaseutuamme. Asiakkaamme ovat valinneet laadukkaat ja kauniit omakotitalomme usein myös omien ystäviensä tai sukulaistensa suositusten perusteella. Puskaradio on siis kertonut hyvää!

Kauniit omakotitalot lämmöllä ja sydämellä


Millainen talovalmistaja olemme? Kreivitalon omakotitalo tunnetaan kauneudestaan. Mielestämme ei todellakaan ole yhdentekevää, miltä omakotitalo näyttää. Meille on jopa erittäin tärkeää, että talomallimme ovat kauniita. Me emme halua myydä sinulle tuotetta tai palvelua, me haluamme tarjota sinulle kokonaisuuden, josta syntyy kaunis koti. Miten sen teemme?
Mielestämme kaunis koti on persoonallinen, kodikas ja tasapainoisesti suunniteltu. Kun omalla tontilla on ulkopuolelta kaunis omakotitalo, jossa myös sisustus on valittu omaan makuun sopivaksi, silloin jokainen kotiintulosi on hyvä ja lämmin. Kaunis päältä. Kaunis sisältä.

Sisustus ja sisustaminen ovat myös tärkeä vaihe kodin rakentamisessa. Sisustussuunnittelu kannattaa tehdä huolella. Jos olet innokas, kyvykäs ja omatoiminen sisustussuunnittelija, varmasti allekirjoitat edellä sanotun ja haluatkin suunnitella uuden kotisi sisustuksen huolella. Riippuen käytössäsi olevasta ajasta ja omasta osaamisestasi, saat Kreivitalolta omakotitalopaketin eri valmiusasteilla toiveidesi mukaan.

Tarvittaessa ammattitaitoinen sisustussuunnittelijamme voi auttaa sinua. Sisustussuunnittelijamme voi hoitaa suunnittelun kokonaisuudessaan tai antaa sisustusideoita tai sisustusvinkkejä.
Kun teemme sinulle kotia, tavoitteenamme on aina yhteensopiva kokonaisuus. Mutta voimme myös painottaa joitakin huonetiloja perheesi toiveiden ja elämäntyylin mukaan. Millainen on juuri sinun olohuoneesi tai keittiösi? Arjessa toimiva? Entä päämakuuhuone? Rauhallinen ja väreiltään tasapainoinen?

Saunan sisustus ja kylpyhuoneen sisustus on myös asia johon halutaan usein panostaa. Kun kylpytilojen suunnittelu on kunnossa, saunomisesta ja peseytymisestä muodostuu niitä pieniä arjen juhlahetkiä, joita kiireen keskellä tarvitset.

Ehkä parasta on kuitenkin se, että Kreivitalon omakotitalo on aina pohjaratkaisultaan muunneltava. Se on omakotitalo joka toimii, koska se on sinulle tehty. Kreivitaloon on hauska lisätä kauniita ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Sellaisia voivat olla vaikkapa walk-in closet, ruokakomero, skafferi, kurapiste, käyttöullakko ja niin edelleen.

Kreivitalo on laadukas


Tiesithän, että Kreivitalo on paitsi kaunis ja toimiva kokonaisuus, myös tekniikaltaan ja laadultaan erinomainen. Mistä Kreivitalon laatu syntyy?

Laadukkaat materiaalit


Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi omakotitalo suuri tai pieni talopaketti, kallis tai halpa, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty. Toimituslaajuus ei vaikuta materiaalien laatuun. Vaikka kyseessä on pienempi omakotitalo pienimmällä toimitussisällöllä, voit silloinkin olla varma, että kotisi on rakennettu oikein, oikeasta puutavarasta, markkinoiden parhaista eristeistä ja vuosikymmenten kokemuksella testatuista tuotteista. Myös kodin sisustus toteutetaan tunnetuilla ja vaatimukset täyttävillä tuotteilla.

Korkea ammattitaito


Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä. Tarkka sisäinen laadunvalvonta ja huolellinen projektijohtaminen varmistavat sen, että talopaketit voidaan luovuttaa tyytyväisille asiakkaille. Jotta voidaan puhua korkeasta ammattitaidosta, on hallittava kokonaisuus, kreivitalo ei ole vain tuote, se on tuotteen ja palvelun muodostama konsepti.

Onnistunut mallisto on jo iso osa kokonaisuutta. Jokainen talomalli on huolella suunniteltu niin, että rakentaminen, asuminen ja huolto ovat mahdollisimman huoletonta. Oma tarkasti valvottu ja korkeaan laatuun hiottu tuotantomme varmistaa, että talotehtaalta toimitukseen lähtee priimaa tavaraa. Kokenut ja tuotteensa hyvin tunteva asennusryhmä rakentaa talosi. Palveluksessamme ovat myös oman alueensa tunnetut ja luotettavaksi todetut ammattilaiset tekemässä kodin perustukset, lvi- ja sähkötyöt ja niin edelleen.

Ja kun itse rakennustyö on tehty, käytössäsi on tarvittaessa myös sisustuksen ammattilainen, johon me luotamme sisustustöissä, kalustuksessa ja muussa viimeistelyssä.

Luotettava talotoimittaja


Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun omakotitalosi toimittavan talovalmistajan talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Tästä luotettavuudesta ja turvallisuudesta on hyvänä osoituksena Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä korkea rating-alfa -luottoluokitus (Suomen Vahvimmat Platina / Kreivitalo FI09825586) Se on merkki talotehtaamme pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Olipa kysymyksessä millainen omakotitalo hyvänsä, on tavoitteemme onnistunut kokonaistoimitus ja tyytyväiset asiakkaat.

Talotehtaaseen liittyviin asioihin vastaa:
Pasi Pekkarinen, 0400 896 4000400 896 400, pasi.pekkarinen(at)kreivitalo.fi

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.