Helga 184 (ESITTELY PIDETTY)
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ajankohtaiset taloesittelyt

Helga 184 (ESITTELY PIDETTY)

Helga 184 (ESITTELY PIDETTY)

AIKA: tiistai 20.6.2023 17.00-19.30

OSOITE: Larsmo

PAIKKAKUNTA: Larsmo

Esittely pidetty!

Meillä on ilo esitellä uusi koti, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity Helga 184 -talomalli. Talomallin pohjaratkaisu on täysin asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu, huomioon ottaen upea näkymä sisältä kodista järvelle.

Tämä uusi koti esitellään täysin valmiina, kalustettuna ja sisustettuna. Esittelyssä paikalla talomyyjämme Pia Anttila ja Erkki Huhtala. Mukana esittelyssämme myös Huusholli Keittiöiden suunnittelija Sami Puusaari. Ei myyntikohde.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!


Katso videoesittely:


Julkisivukuvat ja pohjapiirros

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.