Muuttovalmis Nordland 132 (ESITTELY PIDETTY)
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ajankohtaiset taloesittelyt

Muuttovalmis Nordland 132 (ESITTELY PIDETTY)

Muuttovalmis Nordland 132 (ESITTELY PIDETTY)

AIKA: torstai 3.9.2020 00.00-00.00

OSOITE: Ilmajoki

PAIKKAKUNTA: Ilmajoki

Esittely pidetty!

Ilmajoen Tuomikylässä asiakkaalle räätälöity 1-kerroksinen Nordland 132 talomalli. Tämä uusi koti esiteltiin sisustettuna ja kalustettuna ja on Kreivitalon Muuttovalmis toimitus. Ei myyntikohde. ESITTELY PIDETTY

TÄRKEÄÄ INFOA: Esittelytilaisuus pidetään Hallituksen yleisten kokoontumisten ohjeiden mukaan Covid 19 tartuntojen ehkäisemiseksi. Tulethan esittelyyn terveenä ja huolehdit turvaväleistä paikanpäällä. Varaudu antamaan esittelyssä yhteystietosi, että meillä on mahdollisuus tavoittaa sinut esittelyn jälkeen. Lisätietoja esittelystä 0400 131 990


Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.