Helga 169 (ESITTELY PIDETTY)
Talotehdas Kreivitalo Oy

Ajankohtaiset taloesittelyt

Helga 169 (ESITTELY PIDETTY)

Helga 169 (ESITTELY PIDETTY)

AIKA: tiistai 26.3.2024 17.00-20.00

OSOITE: Kokkola

PAIKKAKUNTA: Kokkola

Esittely pidetty!

Tervetuloa tutustumaan 2-kerroksiseen Helga 169 -talomalliin, joka on räätälöity asukkaiden toiveiden mukaan ja on Kreivitalon Vesikattovalmis toimitus.

Tämä uusi koti esitellään täysin valmiina, kalustettuna ja sisustettuna. Ei myyntikohde.

Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, sillä tämä pitää nähdä paikanpäällä. Olohuone, keittiö ja eteinen ovat samaa tilaa, lisäksi olohuoneen avoin yläosa sekä korkean osan ikkunat tuovat paljon valoa.

Tähän kotiin on suunniteltu arkipäivien pelastaja, koko perheen harrastevaatetila joka toimii arkieteisenä. Toinen käytännöllinen ratkaisu on kodinhoitohuone yläkerrassa lähellä lasten makuuhuoneita. Kurkkaa pohjakuvat ja tule paikanpäälle katsomaan.


Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.