Luotettavan talovalmistajan kanssa on turvallista rakentaa
Talotehdas Kreivitalo Oy

Luotettava talovalmistaja

28.02.2024

Luotettavan talovalmistajan kanssa on turvallista rakentaa

Taloudellisesti epävarmoina aikoina talotoimittajan valinta kannattaa tehdä harkiten. Luotettava talotoimittaja valmistaa taloja laadukkaasti, pysyy sovitussa aikataulussa sekä kokonaishinnassa ja on taloudellisesti vakaa. Kaikki nämä toteutuvat, kun valitset kodiksesi Kreivitalon.
Kreivitalon omavaraisuusaste on jopa 79 %. Kun omavaraisuusaste on korkea, miinusmerkkinen vuosi liikevaihdossa ei haittaa toimintaa. Kuvassa Kreivitalon toimitusjohtaja Pasi Pekkarinen.
Kreivitalon omavaraisuusaste on jopa 79 %. Kun omavaraisuusaste on korkea, miinusmerkkinen vuosi liikevaihdossa ei haittaa toimintaa. Kuvassa Kreivitalon toimitusjohtaja Pasi Pekkarinen.


Korkeat lainan korot, inflaatio ja Ukrainan sota ovat haastaneet rakennusalaa taloudellisesti viimeisen parin vuoden ajan. Siitä huolimatta Kreivitalon tulos on ollut tasaisen varmaa vuosittain. Kreivitalon hyvä talous pohjautuu pitkäaikaisiin päätöksiin ja maltillisiin kasvutavoitteisiin.

- Yrityksen taloutta hoitaessa riskien hallinta on tärkeässä roolissa. Emme ole lähteneet kasvattamaan yltiömäisesti yrityksen toimintaa, vaan olemme panostaneet riskittömyyteen ja omavaraisuuteen. Pyrimme tasaiseen ja turvalliseen yritystoimintaan, Kreivitalon toimitusjohtaja Pasi Pekkarinen kertoo.

Bisneskenttä on täynnä houkutuksia, mutta yrityksen taloutta turvaa parhaiten omassa ydinosaamisessa pysyminen. Kreivitalo toimii paikallisesti ja kehittää omia tuotteitaan entistä paremmiksi sen sijaan, että lähtisi jatkuvasti toteuttamaan uusia palveluja eri asiakasryhmille.

Kreivitalo päivittää vanhoja tuotteita ja lanseeraa uusia tuotteita sen mukaan, kun asiakkailta tulee toivomuksia. Myös viranomaisilta tulee koko ajan uusia vaatimuksia liittyen muun muassa talojen energiatehokkuuteen ja ympäristöasioiden huomioimiseen. Esimerkiksi Kreivitalon uusi turvallinen ja kestävä seinärakenne on uusin tekninen muutos talomalleissa.

Voit tutustua tarkemmin turvalliseen seinärakenteeseemme tästä.


Kreivitalo ei veloita asiakasta mistään työstä etukäteen, vaan ainoastaan tehdystä työstä.
Kreivitalo ei veloita asiakasta mistään työstä etukäteen, vaan ainoastaan tehdystä työstä.


Vain tehdystä työstä laskutetaan


Kreivitalo laskuttaa asiakasta sitä mukaan, kun taloprojekti etenee. Asiakasta ei veloiteta etukäteen mistään, vaan ainoastaan tehdystä työstä.

– Laskun täytyy olla aina rehellinen, täsmällinen ja siinä täytyy olla selkeästi eriteltynä, mistä töistä laskutetaan. Asiakkaan talous turvataan kaikissa taloprojektin vaiheissa sillä, että talotoimittajan laskutus on aikataulutettu oikein ja takuusopimukset ovat säädösten mukaiset.


”Emme ole lähteneet kasvattamaan yltiömäisesti yrityksen toimintaa, vaan olemme panostaneet riskittömyyteen ja omavaraisuuteen. Pyrimme tasaiseen ja turvalliseen yritystoimintaan.”


Kreivitalo laskuttaa talon kokonaissumman pienissä osissa, jotka on sovittu asiakkaan kanssa. Näin asiakas tietää etukäteen, mistä töistä seuraava lasku tulee. Koska laskut ovat selkeitä ja ennalta sovittuja, asiakas huomaa heti, jos laskussa olisi jotain poikkeavaa.

Lue, miten Kreivitalon laskutustapa teki Iidan ja Joonaksen kodin rakentamisesta huoletonta. Lue asiakastarina tästä!

Korkea omavaraisuusaste ja luottoluokitus ovat vahvoja merkkejä luotettavuudesta


Millaisista asioista asiakas voi varmistaa, että talotehdas on luotettava ja taloudellisesti vakaa?

– Netistä tulee nopein ja paras data asiakaskokemuksista. Jos siellä tulee ilmi, että talotehtaalta on jäänyt taloprojekteja kesken tai on ilmennyt muita ongelmia, talotehdas ei välttämättä ole luotettava, Pekkarinen kertoo.

Korkea omavaraisuusaste on vahva merkki talotehtaan vakaudesta. Omavaraisuusaste tarkoittaa sitä, miten suuri osa yrityksen varoista on rahoitettu omalla pääomalla. Se mittaa yrityksen vakavaraisuutta, tappion sietokykyä ja kykyä selviytyä sitoumuksista pitkällä tähtäimellä.
Kreivitalon omavaraisuusaste on 79 %, joka on huippuluokkaa. 40 % on hyvä omavaraisuusaste. Kreivitalo on velaton yritys, joka ei tarvitse ulkopuolista rahoitusta.

– Miinusmerkkinen vuosi liikevaihdossa ei vaikuttaisi toimintaamme, koska omavaraisuusasteemme on niin korkea. Eli meillä on riittävästi omaa pääomaa, jolla voimme rahoittaa toimintaamme. Huono tulos ei näkyisi mitenkään asiakkaillemme talokaupoissa tai rakennusprojekteissa. Se vain harmittaisi, Pekkarinen hymyilee.

Kreivitalon taloudellisesta luotettavuudesta kertoo myös Suomen Asiakastieto Oy:n korkea rating-alfaluottoluokitus. Korkea luottoluokitus on vahva dokumentti talotehtaan pitkäaikaisista, hyvistä taloudellisista tunnusluvuista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Rakennusalalla on ollut haastavat ajat, mutta nyt ilmassa on hyviä merkkejä. Talokauppa on vilkastunut ja perheet uskaltavat toteuttaa unelmiaan omakotitalosta Kreivitalon kanssa.

Kreivitalon kanssa uskallat rakentaa haaveidesi kodin.

Piditkö lukemastasi? Jaa julkaisu verkostollesi!
Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.