Kreivitalon sisustuspalvelu auttaa suunnittelemaan kodistasi viihtyisän
Talotehdas Kreivitalo Oy

Kaunis koti sisustuspalvelun avulla

31.10.2023

Kreivitalon sisustuspalvelu auttaa suunnittelemaan kodistasi viihtyisän

Kreivitalon Muuttovalmis talopaketti sisältää vakiona sisustuspalvelun. Kreivitalon asiantunteva suunnittelija auttaa asiakasta valitsemaan tulevaan kotiinsa parhaiten sopivat sisustuksen pintamateriaalit, jotka ovat myös kauniita katsella.
Kun sisustussuunnittelija auttaa pintamateriaalivalinnoissa, rakentaja säästää aikaa, rahaa ja hermoja.
Kun sisustussuunnittelija auttaa pintamateriaalivalinnoissa, rakentaja säästää aikaa, rahaa ja hermoja.


Asiakkaalla on usein paljon ajatuksia ja tunteita millaiselta uusi koti näyttää. Pintamateriaalien valinnassa vaikuttavat voimakkaasti omat mieltymykset ja toiveet, mutta taustalla kummittelevat myös budjetti, materiaalien ominaisuudet ja niiden sopivuus kohteeseen.

Kreivitalon Muuttovalmiin kodin toimitukseen kuuluu vakiona sisustuspalvelu, jossa sisustussuunnittelija auttaa valitsemaan asiakkaalle mieleiset pintamateriaalit, jotka sopivat myös ominaisuuksiltaan parhaiten kohteeseen.

Sisustussuunnittelija auttaa asiakasta seinien, kattojen ja lattioiden pintamateriaalien valinnassa. Pintamateriaalien suunnittelu koskee muun muassa tapetteja, seinämaalien sävyjä, laattoja, lattiamateriaaleja ja listoja.

Sisustuspalvelu ei sisällä huonekaluhankintoja eikä kodin somistamista.

– Pääsääntöisesti asiakkaat tarvitsevat eniten apua ajatustensa selkiyttämiseen siitä, mitä he haluavat kotiinsa, Kreivitalon myyjä Pia Anttila sanoo.


Asiakas tarvitsee useimmiten apua lattiamateriaalien ja maalisävyjen valinnassa.
Asiakas tarvitsee useimmiten apua lattiamateriaalien ja maalisävyjen valinnassa.


Kaiken lähtökohtana on oikein valittu materiaali


Heti rakennusprojektin alussa, kun Kreivitalo piirtää pohjapiirrosta asiakkaan on ryhdyttävä pohtimaan tulevaa sisustusta.

Jotta talon rakentamisen aikataulu ei viivästy, asiakas saa Kreivitalolta aikataulun milloin pintamateriaali- ja kalustevalinnat on oltava viimeistään valittuina.

Pintamateriaalien valinnat vaikuttavat paljon toisiinsa, jonka takia valinnat täytyy tehdä jo varhaisessa vaiheessa.

Kreivitalon yhteistyökumppanin Hartman Rauta Oy:n sisustusvärisuunnittelija Sirpa Johansson auttaa Kreivitalon asiakkaita pintamateriaalien valinnassa. Johanssonilla on 20 vuoden kokemus sisustussuunnittelusta, joten hänellä on paljon tietotaitoa erilaisista materiaaleista ja niiden yhdistämisestä.


"Sisustussuunnittelijan avulla kokonaisuus pysyy paremmin käsissä. Tuotteet ja sävyt toimivat keskenään ja materiaalit soveltuvat taatusti käyttötarkoitukseensa."


– Suunnittelutapaamiseen varataan aina kaksi tuntia aikaa. Materiaalien valinta alkaa ensin lattiasta, koska se on vaakatasossa, se on pinta-alaltaan isoin ja se yhdistää huoneet. Suunnittelu etenee huone kerrallaan. Yleensä viimeisenä valitsemme keittiön välitilan pintamateriaali, Johansson kertoo.

Johansson suosittelee, että keittiön kiintokalusteet olisivat valittuina ennen ensimmäistä tapaamista. Keittiökalusteiden suunnittelu toteutetaan erikseen Kreivitalon yhteistyökumppanin Huusholli Keittiöiden kanssa.


Lastenhuoneen pehmeä värimaailma on valittu sisustussuunnittelijan avulla.
Lastenhuoneen pehmeä värimaailma on valittu sisustussuunnittelijan avulla.


Asiakkaan mielessä on yleensä jo jonkinlainen värimaailma, joka auttaa suunnittelijan työtä. Asiakas voi näyttää kuvia nykyisen kodin sisustuksesta tai inspiraatiokuvia kodeista, jotka puhuttelevat häntä.

Johansson kyselee, kuuntelee tarkasti asiakasta, näyttää mallikappaleita erilaisista materiaaleista ja väreistä. Pikkuhiljaa syntyy yhtenäinen ja selkeä kokonaiskuva halutusta lopputuloksesta.

– Materiaalien on ennen kaikkea sovittava ominaisuuksiltaan kohteeseen. Esimerkiksi koirataloudessa lattiamateriaalin on oltava erityisen kestävä. Jotkut tuotteet taas vaativat huolellisesti tehdyn pohjan, jonka mukaan pintamateriaali täytyy valita.

Asiakkaat tarvitsevat eniten apua lattiamateriaalien, seinämaalin sävyjen ja kylpyhuoneen laattojen valinnassa.

Muuttovalmis koti on tarkan markan rakentajalle


Kreivitalon Muuttovalmis talo on turvallinen valinta asiakkaalle, koska talopaketin hintaan kuuluu lähes kaikki: suunnitelmien teko, rakennustyöt, sisustussuunnittelu ja sisätyöt.

Kun Muuttovalmis talopaketti pysyy vakiotoimituksen hintarajaluokassa, budjetti ei ylity rakennusprojektin aikana. Kreivitalon hintarajaluokat ovat riittävän suuret, jotta laadukas koti voidaan rakentaa oikeasti kestävillä materiaaleilla.

Budjetti paukkuu helposti yli juuri pintamateriaaleja valitessa, jos ei tiedä mitä ja mistä etsii.


Sisustuspalvelu kuuluu automaattisesti Muuttovalmiin talopaketin hintaan.
Sisustuspalvelu kuuluu automaattisesti Muuttovalmiin talopaketin hintaan.


– Muihin talopaketteihimme ei sisälly sisustussuunnittelu, vaan asiakkaan on itse etsittävä ja valittava sopivat pintamateriaalit. Se on iso ja aikaa vievä urakka varsinkin, jos asiakkaalle on tärkeää pysyä budjetissa. Muuttovalmiiseen taloon olemme laskeneet valmiiksi hintakaton, johon kuuluu automaattisesti sisustussuunnittelu, materiaalit ja asennustyöt. Asiakas saa kodin sovittuun hintaan, jolloin budjetti ei karkaa käsistä, Pia Anttila perustelee.

Johansson on samoilla linjoilla ja kannustaa hyödyntämään sisustussuunnittelijan ammattitaitoa.

– Sisustussuunnittelijan avulla kokonaisuus pysyy paremmin käsissä. Tuotteet ja sävyt toimivat keskenään, materiaalit soveltuvat taatusti käyttötarkoitukseensa ja kaikki materiaalit saa samasta paikasta. Eri paikoista ostetuissa materiaaleissa käy helposti, etteivät ne sovi yhteen, Johansson lisää.

Millaisia värejä ja materiaaleja ihmiset haluavat tällä hetkellä koteihinsa?

– Aika pitkään ihmiset ovat halunneet vaaleaa, luonnollisia värisävyjä ja puuta. Mutta nyt suunta on muuttumassa, sillä Euroopasta on tulossa tummempia sävyjä ja ruskeaa, Johansson hymyilee.

Piditkö lukemastasi? Jaa julkaisu verkostollesi!
Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.