Kreivitalo mukana Pytinkimessuilla 25.-26.3.2023
Talotehdas Kreivitalo Oy

21.03.2023

Kreivitalo mukana Pytinkimessuilla 25.-26.3.2023

Kreivitalo on tänä vuonna mukana Pytinkimessuilla Seinäjoella. Messut järjestetään Seinäjoki Areenalla 25.-26.3. Tervetuloa messuosastollemme 4F1!


Pytinkimessut on rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, jossa pääset inspiroitumaan kevään sisustusideoista ja saat parhaimmat vinkit rakentamiseen. Messuosastollamme pääset tutustumaan uusimpiin talomalleihimme. Talomyyjämme kertovat mielellään lisää ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kreivitalon messuosasto on 4F1.

Lisätietoa Pytinkimessuista löydät täältä.
Nähdään messuilla!

Piditkö lukemastasi? Jaa julkaisu verkostollesi!
Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt Kreivitalolle Suomen vahvimmat sertifikaatin.