Hinnasto | Täältä löytyy Kreivitalon Talopaketti Hinnasto
Talotehdas Kreivitalo Oy

Kreivitalon
talopakettien
hinnasto

Uusi koti

Sopivaan hintaan

Mitä uusi kotisi maksaa? Tältä sivulta löydät kaikkien Kreivitalon talomallien eri pohjaratkaisujen alkaen hinnat eri valmiusasteen mukaan. HUOM! HINNASTO ON VAHENTUNUT JA JOKAINEN KOHDE HINNOITELLAAN TÄLLÄ HETKELLÄ TAPAUSKOHTAISESTI.

Talopakettien hinta luonnollisesti vaihtelee suuresti valitsemasi valmiusasteen mukaan. Erilaisia talomalleja eri toimitussisällöillä ei ole mielekästä vertailla keskenään. Olemme kuitenkin halunneet tehdä hintojen vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi. Näet koko hinnastomme kootusti tältä sivulta ja lisäksi jokaisen pohjaratkaisun omalta sivulta näet kyseisen talon hinnan eri valmiusasteilla. (hinnat voimassa 15.5.2021 saakka)



Paras tapa tehdä hintavertailu on se, että valitset ensin itsellesi ja perheellesi sopivimmat talomallit, pohjaratkaisut ja päätät haluamasi valmiusasteen. Olemme laatineet vertailuasi helpottamaan neljä erilaista toimituslaajuutta: Muuttovalmis, Sisustusvalmis, Vesikattovalmis ja Elementtivalmis. Näille jokaiselle toimitusvaihtoehdolle löydät tarkan toimitussisällön, jonka avulla voit nähdä mitä valitsemasi talopaketti pitää sisällään.

Lopulliseen talopaketin hintaan vaikuttavat suuresti muun muassa talon pinta-ala, terassien ja katosten määrä, ulkonäöllinen tyyli sekä talomallin kerrosten lukumäärä.

Omaa talopakettia valitessa hinta on usein tärkeä, mutta ei välttämättä ainoa ratkaiseva tekijä. Valitse hyvä kokonaisuus, joka täyttää parhaiten juuri sinun perheesi asumisen tarpeet.

Monipuolinen mallistomme muuntuu moneksi ja Kreivitalo on aina juuri sinulle tehty. Tutustu Kreivitalon hinnastoon, ota yhteyttä talomyyjäämme ja kerro toiveesi. Saat juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn tarjouksen unelmiesi kodista.

Etsitkö uutta kotia?

Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.


 • Laadukkaat 
materiaalit

  Laadukkaat
  materiaalit

  Kreivitalon talopaketit koostuvat korkealaatuisista tuotteista. Olipa valitsemasi talopaketti suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että laadusta ei ole tingitty.

  • Laadukkaat materiaalit
  • Korkea ammattitaito
  • Luotettava rakentaja
 • Korkea 
ammattitaito

  Korkea
  ammattitaito

  Korkea ammattitaitomme syntyy koulutuksesta, kokemuksesta ja lujasta tahdosta tehdä hyvää jälkeä. Kreivitalon valmistalot ja talopaketit syntyvät ammattilaisten käsissä.

 • Luotettava
rakentaja

  Luotettava
  rakentaja

  Kreivitalo on turvallinen valinta myös luotettavuutensa suhteen. Kun talopaketit toimittavan yrityksen talous on kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä ongelmia toimituksessa.