Kreivi-talo Oy

Kreivitalon tarina alkaa vuodesta 1994, jolloin - syvimmän laman aikaan - löytyi uskallusta perustaa uusi talotehdas Keski-Pohjanmaalle. Paikkakunta oli silloinen perustajien kotikunta Kälviä ja vaikka toiminta onkin vuosien kasvun ja kehityksen seurauksena siirtynyt uuteen osoitteeseen, on paikkakunta pysynyt samana, joskin kuntaliitoksen vuoksi olemme nyt Kokkolan oma ja ainut talotehdas.

Alkuajoista saakka on selkeänä visionamme ollut tuottaa laadukkaita ja kauniita omakotitaloja oman kotiseutumme rakentajille. Vaikka toimialueemme onkin huomattavasti laajentunut, on tinkimätön tahtomme laadukkaiden ja kauniiden kotien rakentamiseen vain voimistunut. On ilo todeta, että kauniin ulkonäkönsä lisäksi juuri meidän kodeissamme on ne parhaiten energiaa säästävät seinät.

Kreivitalon hyvä brändi on viime vuosina tullut entistä tunnetummaksi ja yhä laajemmalla alueella. Kaunis talomallistomme on huomattu, ja se on tullut hyvin esille alueemme uusilla omakotialueilla sekä ympäri hienoa maaseutuamme. Asiakkaamme ovat valinneet laadukkaat ja kauniit tuotteemme usein myös omien ystäviensä tai sukulaistensa suositusten perusteella. Puskaradio on siis kertonut hyvää!

Kiitos tästä kaikesta kuuluu Kreivitalon koko ammattitaitoiselle henkilökunnalle, joka ahkerasti on tehnyt määrätietoista työtä toimittamiemme kotien laadun ja toimitusvarmuuden eteen. Haluamme kiittää myös hyviä yhteistyökumppaneitamme ja hienoja asiakkaitamme, joille on ollut ilo toimittaa laadukkaita koteja.

Samaa määrätietoista kehitystä haluamme jatkaa myös tulevaisuudessa. Toivomme, että saamme olla mukana toteuttamassa juuri sinunkin unelmakotiasi, jossa on hyvä, lämmin ja turvallinen asua.